BYKROG

MY EVERYDAY JEWELLERY

Inspiration

pinky signet ring MEJURI | signet ring HVISK | initial signet ring ZIVA CPH JEWELRY |
chain ring PERSUEDE | ribbon ring HVISK
A lot of you have asked me about my everyday jewellery and the gold rings I’ve been wearing lately. So I thought I’d make a post to show you my jewellery. I’m currently loving signet rings which also explains why I’m wearing three…

//

Mange af jer har spurgt ind til mine hverdags smykker og de guld ringe jeg har haft på, på det seneste. Så derfor tænkte jeg, at jeg ville lave et indlæg, for at vise jer mine smykker. Lige for tiden kan jeg ikke få nok af signet ringe, hvilket måske forklarer hvorfor jeg går med tre…

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | FOLLOW ME ON FACEBOOK FOLLOW ME ON INSTAGRAM

7 responses to “MY EVERYDAY JEWELLERY”

 1. Sara Azani says:

  Such minimal beauty. The chain ring is gorgeous. <3

  xx Sara
  http://stylemba.com/

 2. They are all beautiful. I love the signet rings!
  xx Jenelle
  http://www.inspiringwit.com

 3. Cecilie Krog says:

  Thanks dear !
  /Cecilie

 4. Cecilie Krog says:

  Thank you sweetie.
  /Cecilie

 5. Cecilie Krog says:

  Thank you so much <3
  /Cecilie

 6. LucyHollman says:

  great!

  FOLLOW FOR FOLLOW? 🙂 : FASHIONGIRL.BLOGSPOT.COM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *