Friday, January 18, 2019

DECORATING WITH DESENIO
Reklame for Desenio

I love decorating my apartment so that's why I've teamed up with the poster company Desenio. I've chosen some different posters to freshen up my place. Besides adding some new posters in my hallway and bedroom I've updated the photo wall in my living room. Last time I made a photo wall I had to upload all the posters into photoshop and I try to figure out how it should look but thanks to Desenio's great tool "Create your gallery wall" - which you'll find under the category: Inspiration, it's SO MUCH EASIER now to pick out your favorite posters and rearrange them until they'll look great together!

This weekend you'll get 25% OFF your purchase with the code: BY_KROG - The code is valid between Friday 18th January - Monday 21st January. 
(The code does not include frames and handpicked/collaboration/ personalized posters.)
...

Jeg elsker at dekorere min lejlighed, derfor har jeg valgt at samarbejde med plakatfirmaet Desenio. Jeg har valgt lidt forskellige plakater til at opfriske min lejlighed. Udover nogle nye plakater i min entre og soveværelse, har jeg opdateret min fotovæg i stuen. Sidste gang jeg lavede en fotovæg var jeg nødt til at sætte alle plakaterne ind i photoshop og prøve at finde ud af, hvordan det skulle se ud. Men takket være Desenio's fede værktøj "Byg din billedvæg" - som du finder under kategorien Inspiration, er det SÅ MEGET NEMMERE at vælge sine yndlingsplakater og rykke rundt på dem, til de ser godt ud sammen!

I den her weekend får i 25% RABAT på jeres køb med koden: BY_KROG - Koden gælder fra fredag den 18. januar til mandag den 21. januar.
(Koden gælder ikke rammer og håndplukkede/samarbejdspartnere/personlige plakater.)
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig