Thursday, November 01, 2018

#SAVED


Photo credit: 

It's been a while since my last #saved post but ever since I started my second Instagram profile 
@the.inspo.journal, which is my mood board where I share everything I find inspiring, I've forgotten to share here on the blog. But of course, that doesn't mean you guys should be cheated of a little inspo from Instagram. I hope you like it!
...
Det er ved at være lidt tid siden mit sidste #saved indlæg, men lige siden jeg startede min anden Instagram-profil @the.inspo.journal, som er mit moodboard, hvor jeg deler alt det jeg finder inspirerende, har jeg glemt at dele det her på bloggen. Men selvfølgelig skal i ikke snydes for lidt inspiration fra Instagram. Jeg håber i kan lide det!FOLLOW ME ON BLOGLOVIN| FOLLOW ME ON FACEBOOK FOLLOW ME ON INSTAGRAM
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig