Sunday, October 01, 2017

THE BERETphoto credit @thefashioncuisine
Every season a bunch of new trends comes along. One of the trends I'm all about for fall is the beret trend. We all need a bit of french in our lives, right? I've bought a simple black one but I think they're also cool in other colours. I can't wait to show you how I'll style it in an outfit post.

Happy Sunday Xx Cecilie

//

Hver sæson kommer der en masse nye trends. En af de trends, jeg er helt vild med her til efteråret, er basker huen. Vi har alle sammen brug for lidt fransk i vores liv, ikk? Jeg har købt en simpel sort, men jeg synes også de er ret seje i andre farver. Jeg kan ikke vente med at vise jer, hvordan jeg vil style den i et outfit indlæg.

God søndag Xx Cecilie


SHOP THE POST FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | FOLLOW ME ON FACEBOOK FOLLOW ME ON INSTAGRAM

SHARE:

2 comments

Blogger Template Created by pipdig