Sunday, April 09, 2017

THE WEEKLY ROUNDUP
After a lot of considering back and forth I've decided to take a little break from the category THE WEEKLY ROUNDUP. The plan with this category was to let you guys more in to my life and what I'm up to during the week but somehow I always end up every sunday having no idea what to write. I'm so happy for all of you who've commented on my weekly posts and I'm not sure what is going to happen with the category in the future but for now I'll put it on hold so I can focus on more fashion related posts which I love!
Xx  Cecilie 

//

Efter en masse overvejelser frem og tilbage har jeg besluttet, at tage en lille pause fra den her kategori THE WEEKLY ROUNDUP. Planen med kategorien var egentlig at lade jer komme lidt tættere på mit liv og hvad jeg går og laver i løbet af ugen, men på en eller anden måde ender jeg med hver søndag, at være helt tom for hvad jeg skal skrive. Jeg er så glad for alle jer, der har kommenteret på mine ugentlige indlæg og jeg er endnu ikke sikker på hvad der skal ske med kategorien i fremtiden, men for nu vil jeg sætte den lidt på pause, så jeg kan fokusere på mere mode indlæg, som jeg elsker!
Xx Cecilie 


SHOP THE POST


FOLLOW ME ON BLOGLOVIN | FOLLOW ME ON FACEBOOK FOLLOW ME ON INSTAGRAM 

SHARE:

2 comments

 1. Oh, I'm sorry to hear that for I loved your weekly roundup Posts. But on the other Hand I understand you very well!

  xx Sarah-Allegra
  http://www.fashionequalsscience.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh thank you so much dear !
   /Cecilie

   Delete

Blogger Template Created by pipdig